Tue tiimisi toimintaa

Tarvitseeko joukkueenne, luokkanne, seuranne, yhdistyksenne tai organisaationne lisää varoja toimintaansa? TT shampoo ja TT Hoitoaine ovat helppo tapa ansaita rahaa aidosti tarpeellisella tuotteella.

Jokaisesta myydystä TT-pullosta ansaitte 5 euroa.

TT Shampoo

Laadukasta ja hellävaraista TT shampoota valmistetaan myös joukkuemyyntiin. TT shampoo on valmistettu Suomessa ja sen ovat kehittäneet suomalaiset parturi-kampaajat sopimaan koko perheelle ja kaikille huistyypeille. Sen tehoaineena on puolukkauute, joka antaa shampoolle myös miedon tuoksun. Shampoo on täysin vegaaninen, parabeeniton eikä sisällä silikonia. Kosteuttava ja hellävarainen shampoo vähentää sähköisyyttä ja helpottaa hiusten käsiteltävyyttä. TT shampoo sopii hyvin jokapäiväiseen pesuun, myös koko vartalolle.

TT Hoitoaine

TT:n oma hoitoaine viimeistelee hoitavan hiustenpesun lisäämällä hiusten luonnollista kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Se selvittää tehokkaasti hiukset ja helpottaa kammattavuutta . Hoitoaine sisältää kaurauutetta, jonka aktiiviset ainesosat vähentävät hiusten katkeilua ja latvojen haaroittumista silottamalla hiusten pintaa. Hoitoaine soveltuu erityisesti kuiville tai pitkille hiuksille, mutta myös koko perheen hoitoaineeksi. Tuote on parabeeniton ja vegaaninen.

Lataa tulostettava mainos

 

    Olemme kiinnostuneita!

    Täytä yhteystietosi, niin otamme yhteyttä: